Hakkımda

Şubat 1983 İstanbul doğumlu, babadan Ankara’lı, anneden ötürü göçmen. Okul hayatından sonra 20’li yaşlarını çalışarak, sevgilisiyle gezerek sonra o sevgiliyle evlenip tatillere giderek geçirdi. 2003’de Aikido yaparken elinden tuttu 2008’de evleneceği kişinin, bırakmadı bir daha:)

Aklına düşeni hemen yapmak ister. Huyu kurusun; bir çok konuda pek mükemmelliyetçidir, tam da bu yüzden 30’una gelip hala bir çok şeye cesaret edememiştir çünkü kitabında “bir şey ya çok iyi yapılır ya da yapılmaz” yazar; sanki kusursuz kavramı varmış gibi! (insanız nihayetinde) Çok şükür, çark etti de tam olmayacağını bilse de denemeye gayret ediyor (telkinlerle!).

Müziksiz duramaz, kitapsız yapamaz, yazmazsa olmaz… Keyfine düşkün, eğlence ister, bolca güler… Gezip yeni yerler görmek ister, fotoğraf çeker, videolarını birleştirmeyi, fotoğraflarını arşivlemeyi çok sever. Herşey düzenli olmalıdır mutlaka, kategorize etmeyi sever. An gelir tığla örgüdür, geri dönüşümdür, el işidir çok hoşlanır… Çocukken org çalıyordu, üstüne gideydi ilerletirdi ama aklında, bir gün o da olacak:) Şu sıralar çizim yapmayı öğrenmek arzusuyla tutuşuyor… 01.12.2011’de yazmaya başladığı notlarını 24.07.2013’te blog olarak yayımlamaya başladı.

Ama en çok….. en çok “anne olmayı” sevdi.

Çünkü Aralık 2011’de bir bebek dünyaya getirdi. Daha önce tatmadığı bir mutluluğu, hiç bilmediği duyguları yaşıyor. Bir bebek ile bir anne doğdu. Bir kız annesi.
Ben Bilge’nin annesi, Zeynep Kasapoğlu.

Tanıştığımıza memnun oldum:)

8 thoughts on “Hakkımda”

  1. hatice gezici askeroglu said:

    Slm ben tesaduf sitenizi gordum benimde eylul 2011 dogumlu oglum ve 20gunluk bir kızımvar 84dogum olan ve kafa dengi arkadas edinmek istiyorum cunku arkafaslarımız ya bekar yada gezmeyi sevmeyen cocuksuz tipler neyse beni faceden eklermisin belki arkadas oluruz sevgilerle

    • Merhaba, öncelikle sizi ikinciyi yapabilmiş olma cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum:)) Sağlıklı ve uzun ömürleri olsun inşallah. Görüşmek dileğiyle.

  2. bende cok memnun oldum,dolu dolu bir blogunuz var,çogu blog ki Etkaca da dahil çogu zaman sadece bakmalik…buradabirbilgevar ise okumalik ,durmalik,düsünmelik bence…guzel paylasimlar dilegiyle,sevgiler 🙂

    • Çok çok teşekkür ederim, çok mutlu etti yorumunuz beni:) İlk kez yazmıştım ama ben sizin bloğunuzu da çok keyifle takip ediyorum ve pek çok bloğa nazaran çok düzenli, istikrarlı, titiz ve amacı belli olan bir blog olarak görüyorum. Faydalı paylaşımlarınız var.

      Sanırım Etka Bilge’den 1 sene büyük. Biz de sizin gibi etkinlikler yapmak için sabırsızlanıyoruz:) Sizin gibi Montessori sistemini, düşünce yapısını benimseyen; araştırmayı, yenilikleri seven çocuğuyla oynayan ebeveynlerin sayısı arttıkça dünya daha güzel olacak inşallah, sevgiler:)

  3. Zeynep blogunu çok beğendim Cnm. Paylaştığın bilgiler çok güzel.yaşadıkların hissettiklerin o kadar benzer ki okurken hem rahatladım hem de biraz imrendim:) keşke bu kadar ilgili olabilsem bende çocuğumla diye… Paylaşımlarının devamı dileğiyle.bilgeciğide öpüyoruz pelinle…

    • Yazdıkların beni çok mutlu etti Yeşim’cim teşekkür ederim. Keşke yakın olsak da görüşüp birlikte yapabilsek etkinlikleri. Bizden de taptatlı öpücükler güzel Pelinimize.

  4. çok güzel bir yazı. tanıştığımıza memnun oldum 🙂

Yorum bırakın